Je manuscript is klaar...

Een boekpresentatie organiseren

Ben jij ook wel eens te gast geweest op zo'n gênante presentatie? Waar de microfoon het niet doet, waar niemand weet wat er moet gebeuren of gezegd worden, waar de drankjes en hapjes maar niet komen?

Het organiseren van een goede boekpresentatie is een vak, waar je als auteur over moet nadenken. Wij helpen je daar graag bij. Wij kunnen de hele boekpresentatie verzorgen en net zo groots of klein maken zoals jij wilt. Maar wel professioneel, onder supervisie van een professionele regisseur. En als je wilt, kan je jouw lezing met hem oefenen, zodat jij daarna met jouw lezing een tournee kunt geven in boekhandels, theaters, bedrijven. We kunnen deze tour zelfs mede organiseren voor je. Want de tijd dat schrijvers alleen thuis op hun zolderkamer bleven... is voorbij. Als schrijver moet je de deur uit om over jouw boek te vertellen! Wij helpen je.

Kitty Relleke

(Theatermaker, regisseur & choreograaf, schrijfcoach)

Gedreven en aandachtig voel ik een onuitputtelijke drang om te creëren. Ik vind het inspirerend om samen met jou een boekpresentatie te maken waarin jij jezelf en je boek naar een hoger plan kunt brengen. Een presentatie die jouw lezerspubliek op het puntje van de stoel doet zitten, vragend naar meer. Een ervaring van onschatbare waarde, jezelf en jouw verhaal, jouw boek op de kaart zetten door het succesvol te presenteren.

Kitty Relleke

Kitty studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. Zij heeft S du C opgericht en onder deze naam maakt en regisseert zij voorstellingen en andere creatieve concepten. Zij geeft presentatie trainingen en theaterworkshops op maat. Concept begeleiding en regie bij het ontwikkelen en geven van een boekpresentatie sluit naadloos aan bij haar expertise en passie voor het schrijverschap.

Een krachtige, originele boekpresentatie ontwikkelen met behulp van een professionele regisseur draagt bij aan een goede verkoop van jouw boek en helpt om jezelf te onderscheiden. Kitty richt zich op de authenticiteit en bevlogenheid van de auteur om zo samen tot een boekpresentatie te komen die het boek volledig in de spotlights zet.

Richtprijs: €60,- per uur ex. BTW en ex. Reiskosten.
U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Stuur ons uw vraag

Jacqueline Zirkzee