Boekhandels

Beste boekhandelaar,
Hoewel u waarschijnlijk al boeken van Paris Books of London Books verkocht heeft in uw boekenwinkel, zullen wij wellicht de grote onbekende zijn in de stapel brochures die u elk seizoen aangeboden worden. Wij bestaan nu twee jaar, en maken een professionele slag door onze boeken voortaan te laten vertegenwoordigen door Veltman Distributie. Daarom vindt u bij deze onze brochures, waar we erg trots op zijn.

parisbooks brochure boekhandels

Brochure zomer 2018

parisbooks brochure boekhandels

Brochure voorjaar 2019

Wie zijn we?

Paris Books en London Books zijn initiatieven van auteur Geert Kimpen. Behalve als succesvolle auteur (o.m. van De Kabbalist) staat hij bekend als auteur die weet hoe zijn boeken in de wereld te zetten.

Geert Kimpen

Paris Books en London Books zijn uitgeefhuizen voor inspirerende boeken. Wij geven boeken uit die lezers in beweging brengen en maken boeken die mensen niet alleen in hun boeken-kast, maar vooral in hun hart koesteren. Bij Paris Books vindt u vooral debuterende auteurs, bij London Books publiceren we auteurs die hun naam al vestigden.

De uitvoerende uitgever van Paris Books is auteur Michelle Shanti (bekend van o.m. Godin op Hoge Hakken). Zij begeleidt met veel persoonlijke aandacht onze auteurs door het complexe uitgeefproces.

Michelle Shanti

Wat is onze filosofie?

Geert en Michelle doen beroep op een vakkundig netwerk van topmensen uit het boekenvak om hun auteurs te helpen. Zij weten uit eigen ervaring dat het in de wereld brengen van een boek bijna voelt als het baren en grootbrengen van een kind. Daarom omringen zij hun auteurs met de grootste zorg en aandacht. Door henzelf, en door hun geselecteerde team van medewerkers met dezelfde filosofie. Het motto van onze uitgeverij is “Van schrijvers voor schrijvers”.

Geert Kimpen: "Onze auteurs zijn stuk voor stuk mensen die weten dat er in deze tijd meer verwacht wordt van een schrijver dan alleen hun boek zo goed mogelijk te schrijven. Wij begeleiden ze bij de ondernemende kant van het schrijversvak en zij zijn bereid al het mogelijke te doen om van hun boek een succes te maken."

Wilt u onze auteurs uitnodigen voor een lezing, presentatie of signeersessie in uw winkel? Zij gaan hier graag op in. Wilt u onze auteurs uitnodigen voor een lezing, presentatie of signeersessie in uw winkel? Zij gaan hier graag op in.

CB was verrast door de grote snelheid waarmee wij ons in deze tijd ontwikkeld hebben en inmiddels een behoorlijk aantal startende, maar ook gevestigde auteurs, tot Paris Books kunnen rekenen. Nu maken we een volgende stap en hopen dat u ons wilt ondersteunen om onze boeken zichtbaar te maken in uw boekhandel. Samen met u geloven wij in een optimistische toekomst van het boek en vertrouwen wij erop dat wij in de toekomst fijn zullen samenwerken.

Bestellingen kunt u plaatsen via Veltman Distributie, en voor alle andere vragen staan wij u graag te woord.

"Wij begeleiden auteurs die ambitieus zijn en het ánders willen doen. Auteurs die gaan voor het best mogelijke boek dat ze op dit moment kunnen schrijven, en auteurs die hun boek groots en meeslepend willen neerzetten in deze wereld.
Wij zijn je partner.
Paris Books is een uitgeverij van schrijvers voor schrijvers."
Geert Kimpen
Paris Books uitgeverij