Je hebt een idee...

Volg onze inspirerende schrijfweken

Je voelt het verlangen om jouw verhaal te vertellen. Misschien al heel concreet, misschien nog vaag. Mogelijk heb je al tientallen bladzijden geschreven, maar weet je niet of je goed bezig bent. Misschien staat er nog geen letter op papier.

Je zoekt iemand die met je meedenkt om jouw boek concreet en levendig te maken. Je wilt technieken om jouw verhaal te ontdekken, te ontwikkelen en te structureren. Je wilt ideeën checken, vragen stellen, weten hoe je in flow komt en vooral ook blijft. Het ambacht en het geheim van de schrijver leren. Een planning maken. Het plan of plot overzichtelijk in je hoofd krijgen. Je wilt uitwisselen met gelijkgestemden en misschien wel een schrijfmaatje vinden.

Dit alles vind je tijdens onze inspirerende Schrijfweken;

  • Persoonlijke coaching door o.m. bestsellerschrijvers Geert Kimpen en Michelle Shanti
  • Meer dan 20 workshops over alle aspecten van het schrijven van een boek
  • De beste en meest inspirerende schrijfweek uit het Nederlandse taalgebied
  • Volledig verzorgd in een prachtige, inspirerende omgeving
schrijfweken

Volgende Schrijfweken

Schrijf-Midweek juni 2022

Schrijfweek met bestsellerauteur Geert Kimpen en uitgever Michelle Shanti. De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2023, of wie weet al in 2022!

Inspirerende schrijf-midweek van woensdag 1 juni tot en met zondag 5 juni 2022

Lees meer op www.geertkimpen.com

Indien u persoonlijk op de hoogte gehouden wilt worden wanneer er een nieuwe Schrijfweek komt, stuurt u dan a.u.b. een mailtje naar info@parisbooks.eu en dan zullen wij u informeren.

Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Geert Kimpen en zijn team. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld.
- Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2014)

Je boek door iemand anders laten schrijven? Klik hier

schrijfweken Geert Kimpen