Je manuscript is klaar...

Een auteursfoto voor je boek

Voor onze auteursshoots werken wij samen met fotograaf Petra van Vliet. Na veel voor theater en magazines gewerkt te hebben is zij zich gaan specialiseren in portretfotografie. Haar kracht is dat ze mensen zichzelf laat zijn en laat stralen. Ze heeft hier zelfs een eigen manier van fotografie voor ontwikkeld met de merknaam Powershoot.

De afgelopen jaren heeft ze in opdracht voor verschillende uitgevers vele auteurs op de foto gezet. Een aantal bekende namen die ze voor haar lens heeft gehad zijn o.a. Deepak Chopra, Neal Donald Walsch en ook op de laatste 3 boeken van Amerikaanse bestseller auteur Tess Gerritsen prijkt een foto van haar hand. En ook Geert en Christine zelf hebben de afgelopen 10 jaar regelmatig voor haar camera gestaan.

Het is ontspannen en makkelijk om voor haar camera te staan. Ook wanneer je geen ervaring hebt of het eigenlijk heel spannend vindt. Ook haar voorwaarden zijn heel fijn. Elke gemaakte foto wordt jouw eigendom dus achteraf zijn er geen extra kosten en mag je de foto's vrij gebruiken. Je krijgt alle gemaakte foto's bewerkt en op hoge resolutie aangeleverd en hebt daarover de totale rechten.

Speciaal voor Paris books heeft Petra een auteursshoot voor een vriendelijke prijs. 230 euro ex btw wanneer het in Amsterdam plaatsvindt en 345 euro ex btw wanneer de shoot elders in de randstad (of niet ver ervandaan) gebeurt. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vraag een offerte aan

Jacqueline Zirkzee