Je manuscript is klaar...

Website teksten voor je boek

Omdat je eigen boek of ander product zo dicht bij je staat, is het moeilijk om voldoende afstand te nemen bij het maken van een website. Schrijven voor het web is iets heel anders dan schrijven voor een lezerspubliek of praten met een klant. Webteksten zijn concreet, bondig en bevatten de juiste termen om gevonden te worden door zoekmachines. Als je niet oppast, surft je bezoeker alweer verder, dus het mag allemaal niet te omslachtig zijn. De informatie en het menu zijn afgestemd op het prikkelen van de nieuwsgierigheid zowel als het gebruikersgemak: een delicate balans.

Voor een frisse blik en een beter resultaat kun je een tekstschrijver inhuren voor je webteksten. Ook kun je bestaande webteksten laten doorlichten op hun actualiteit en effectiviteit. Een kleine tekstuele makeover kan soms een wereld van verschil maken voor de kwaliteit en vindbaarheid van je site.

Auteur en redacteur Jacqueline Zirkzee heeft een ruime ervaring als journalist en copywriter. Ze begon haar schrijversloopbaan als reisjournalist. In 2001 debuteerde ze met de literaire roman Mykene en begon ze tevens haar eigen tekstschrijversbureau, waarbij ze zich specialiseerde in commerciële teksten, op papier en online. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Jacqueline Zirkzee