Je manuscript is klaar...

Een marketing- en persplan

Tegenwoordig is een boek niet klaar als het naar de drukker gaat. Een nieuwe wereld opent zich. Hoe zorg je ervoor dat het boek in de winkel komt? In de pers? Bij de lezer? Geert Kimpen weet dit als geen ander.

Wij maken voor jou en jouw boek een specifiek en uniek Marketingplan, van minimum 15 pagina’s, met tientallen tips uit onze persoonlijke ervaring, vertaald naar jouw specifieke boek. Wij delen onze do’s en don’ts. Een plan vol goede ideeën, tips voor social media (na een screening van jouw sociale netwerken) en het benaderen van pers, boekhandel en publiek. Met dit strategisch plan heb jij een stap-voor-stap handleiding om drie maanden voor de verschijning van je boek de marketing op te starten, en naar een hoogtepunt te brengen tegen het verschijnen van je boek.

Prijs voor het Persoonlijke Marketing Plus-PlusPlan; 799 euro, ex .btw. Dit pakket bevat:

  • Het maken van een gepersonaliseerd plan toegespitst op jouw specifieke boek van minimum 15 pagina’s met tips.
  • Een gesprek van 60 minuten waarin jij al je vragen kunt stellen n.a.v. dit plan.
  • Een wervend persbericht geschreven door onze specialist, auteur Maria Genova.
  • Een mailing van je persbericht naar ons volledig persbestand van 2500 persadressen in België en Nederland.
  • Een mailing naar onze maillijst met 2.200 organisatoren van lezingen (o.m. boekhandels).

Ook los te boeken

Wij kunnen een wervend persbericht voor je maken, dat je kan gebruiken voor je persmailing. Tarief: inc. briefing per mail of skype, kost 149 euro, ex. btw.

Wij kunnen mailingen verzorgen voor jou (alleen voor auteurs die hun boek bij Paris Books uitgeven). Een persbericht versturen naar ons volledig persbestand van 2500 persadressen in België en Nederland: 179 euro ex. btw

We hebben ook een maillijst met 2.200 organisatoren van lezingen (o.m. boekhandels). Een mailing van deze lijst kost 99 euro ex. btw.

Vraag een offerte aan

Jacqueline Zirkzee