Je manuscript is klaar...

Een marketing- en persplan

Tegenwoordig is een boek niet klaar als het naar de drukker gaat. Een nieuwe wereld opent zich. Hoe zorg je ervoor dat het boek in de winkel komt? In de pers? Bij de lezer? Geert Kimpen weet dit als geen ander.

Wij maken voor jou en jouw boek een specifiek en uniek Marketingplan, van minimum 15 pagina’s, met tientallen tips uit onze ervaring, vertaald naar jouw boek. Wij delen onze do’s en don’ts. Een plan vol goede ideeën, tips voor social media (na een screening van jouw sociale netwerken) en het benaderen van pers, boekhandel en publiek. Met dit strategisch plan heb jij een stap-voor-stap handleiding om drie maanden voor de verschijning van je boek de marketing op te starten, en naar een hoogtepunt te brengen tegen het verschijnen van je boek.

  • Prijs voor het maken van het Persoonlijke Marketingplan: 399 euro, ex btw – inclusief een gesprek van 60 minuten waarin jij al je vragen kunt stellen.
  • Prijs voor het maken van het Persoonlijke Marketing Plusplan: 499 euro, ex btw – Behalve het bovenstaande, extra; een mailing van je persbericht naar ons volledig persbestand van 2500 persadressen in België en Nederland: (losse prijs: 179 euro) en een mailing naar onze maillijst met 1000 organisatoren van lezingen (o.m. boekhandels). (losse prijs; 99 euro). Je bespaart dus 178 euro!
  • Prijs voor het Persoonlijke Marketing Plus-PlusPlan; 599 euro. Bij dit pakket krijg je bovenop het bovenstaande ook een wervend persbericht geschreven door onze specialisten auteurs en redacteuren Maria Genova, Michelle Shanti of Jacqueline Zirkzee, en een quote van voorgenoemde schrijvers of van Geert Kimpen, inc. briefing per mail of skype: (losse prijs: 159 euro). Je bespaart dus 237 euro!

Ook los te boeken

Wij kunnen een wervend persbericht voor je maken, dat je kan gebruiken voor je persmailing. Tarief: inc. briefing per mail of skype, kost 159 euro, inc btw. Per variant, voor andere doelgroepen, 69,9 euro inc BTW.

Wij kunnen mailingen verzorgen voor jou (alleen voor auteurs die hun boek bij Paris Books uitgeven). Een persbericht versturen naar ons volledig persbestand van 2500 persadressen in België en Nederland: 179 euro inc btw

We hebben ook een maillijst met 1000 organisatoren van lezingen (o.m. boekhandels). Een mailing van deze lijst kost 99 euro.

Vraag een offerte aan

Jacqueline Zirkzee